sobota 19. května 2012

Tisící první způsob přípravy zeleniny

Receptů na přípravu zeleniny není nikdy dost:-) Proto přidám i svoji trochu do mlýna a napíšu vám jeden můj oblíbený.


Suroviny:
pórek,
žampiony,
rajčata,
cibule,
česnek,
bazalka,
olivový olej,
parmezán

Množství nechávám na vás:)

Na olivovém oleji osmahněte cibulku do zlatova a postupně vždy po chvilce přidávejte nakrájená rajčata, na drobno nakrájený česnek, na osminky rozkrájené žampiony a pórek. Na pánvi nechte chvilku prohřát a poté směs nasypte do zapékací misky. Tam přimíchejte bazalku a na cca 15 - 20 min dejte do trouby (předehřátá na 180 - 200 stupňů). Až troubu vypnete, posypte vše nastrouhaným parmezánem a nechte si trochu i na dozdobení na talíř.

Dobrou chuť!




0 komentářů:

Okomentovat

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hostgator Reviews